ANKARA / MAMAK - Kayaş İlkokulu

Kas

Okulumuzda tüm öğretmen personel öğrenci ve velilerimizin katılımıyla sat 09:05'te Saygı Duruşu ve İatiklal Marşı'mızın söylenmesi ile törenimiş başlamış Ata'mızı saygı ve özlemle anma etkinliklerimiz yapılmıştır.

Kas

İlçemiz İmirzalıoğlu Ganime Hanım Anaokulu öğrencileri ile birlikte okulumuz özel eğitim öğrencileri birlikte 265. yaşındaki Anıt Meşe ağacımızın meşe palamutlarını toplama işini geçekleştirdiler.

Kas

Okulumuz 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz İlk Meclis ve Etmografya Müzesini gezdiler.

Kas

2 - 8 Kasım "Lösemili Çocuklar Haftası" etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak için tüm öğrencilerimiz öğretmenler ve personelimiz yakalarına turuncu kurdela takıp turuncu kıyafetler giyarek bugün anlamına ulaştılar. Ayrıca LÖSEV Vakfı yetkilileri tarafından öğrencilerimize bilgiler verdiler.

Kas

Okulumuz tüm 3. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ve velileri ile birlikte geçmişte kullanılan kültürümüze ait kullanılan materyelleri ve eski eserleri okulumuzda sergilediler. Tüm öğrenciler bu srgiyi gezdiler ve geçmişten kalan değerlerimize sahip çıkmanın önemini kavradılar. Daha önce hiç görmedikleri eşyalarla tanıştılar.

Kas

Okulumuza gelen "Çanakkale Gezici Müzesi" otobüsüne öğrencilerimiz büyük bir önem gösterdiler. Müzeyi gezerek Çanakkale Savaşları hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

Okulumuz Anasınıfı öğrencilerimizi Kızıla'ı tanıdılar. Önemini kavradılar. Hepsi birrer kızılaycı olarak uygulamalı çalışmalar yaptılar.

Ekm

Değerler Eğitimi kapsamında gerçekleştirilen çalışma doğrultusunda Ekim Ayı değerler eğitimi için "Yaşlılara Saygı" etkinliği düzenlenmiş ve 3/A sınıfı öğrencileri okulumuzun yanında bulunan Çınaraltı Millet Kıraathanesi'ne oturan yaşlı amca ve teyzelerimizi ziyaret edip el öpüp onlarla hasbihal edip gönül aldılar. Hem çocuklarımız yaşlıların önemini kavradılar hemde sevimli yaşlılarımız bu ziyaretten mutlu oldular.

Ekm

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri Büyük Şehir Belediyesine ait Trafik Eğitim Merkezinde trafik eğitimi aldılar. Trafik bilincine sahip oldular. Eğlenceli ve güzel bir gün geçirdiler.

Ekm

Ankara'nın Başkent Oluşunun 100. Yılı Kutlamaları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.