ANKARA / MAMAK - Kayaş İlkokulu

Ekm

Ülkemizin bir gerçeği olan depremlere hazırlıklı olmak ve olaso bir depremde nasıl davranacağımızı bilmek ve öğrencilerimizin bu bilince sahip olaması için oulumuzda 13 Ekim 2023 tarihinde bir Deprem Tatbikatı başarı ile gerçekleştirlmiştir.

Ekm

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri İlçemiz de bulunan Natavega Akvaryum Müzesine gezi düzenlediler. Güzel bir gün geçirdiler.

Ekm

Okulumuz Değerler Eğitimi kulübü 3/A sınıfı Eylül Ayı etkinliği gerçekleştirerek okul panosunda yayınladılar.

Ekm

Hayvanları Koruma Günü etkinliği kapsamında 3/E sınıfı mahallemizde bulunan hayvanlar için mama ve su bırakarak canlarımıza yardımcı olmaya çalıştılar.

Ekm

Hayvanları Koruma Kulübü olarak 2/B sınıf etkinliğimizi yaptık. Mahallede ki bazı noktalara kedi ve köpek maması, su bıraktık. Esnafımız da sağolsunlar ilgi gösterip çocukları tebrik edip kurabiye ve şeker dağıttılar.

Ekm

Okulumuz Etkinlikleri kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlangıç olarak Sinema Etkinliği düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz TRT Yapımı olan Kare Takımı: Gizemli Ada isimli sinemaya gitmişlerdir. Eğlenceli bir gün geçirmişlerdir.